Οδοντίατροι Ηλιούπολη - Παξιμαδά / Τσακανίκου


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΗΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΟΥ


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1983. Ζω και εργάζομαι στην Ηλιούπολη.

Αποφοίτησα από το 4οΛύκειο Ηλιούπολης το 2000.
Φοίτησα στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Αθηνών στο τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας (2000-2004).
Το 2004 μετά από κατατακτήριες εξετάσεις ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησα το 2010.
Καθ’ όλη την διάρκεια της φοίτησης μου συμμετείχα σε πολλές εργασίες και παρουσιάσεις σε Οδοντιατρικά συνέδρια.

Το 2011 παρακολούθησα στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών μονοετές πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης με θέμα: Οδοντιατρικά Εμφυτεύματα. (150 ώρες θεωρητικής εργαστηριακής και κλινικής άσκησης στην διάγνωση τοποθέτηση και αποκατάσταση εμφυτευμάτων).

Το 2011 παρακολούθησα εκπαιδευτικό σεμινάριο της Μονάδας Οδοντιατρικής Αντιμετώπισης Ογκολογικού Ασθενούς, της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: Η Συμμετοχή του Οδοντιάτρου στην Αντιμετώπιση του Ογκολογικού Ασθενούς.

Το 2013 παρακολούθησα θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο Κοσμετολογίας με θέμα: Εφαρμογή του Υαλουρονικού Οξέως από οδοντίατρο στο οδοντιατρείο.

Το 2014 παρακολούθησα Medical Aesthetic training στο KT Training στο Λονδίνο, θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο με θέμα: Introductory Derma Filler Course και Introductory Botox Course.

Συνεχίζω να ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης συμμετέχοντας σε συνέδρια και παρακολουθώντας πρακτικά και θεωρητικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είμαι μέλος της Εταιρείας Σύγχρονης Οδοντιατρικής και της Ελληνικής Εταιρείας Υποστηρικτικής Αγωγής του Στόματος στον Ογκολογικό Ασθενή (ΕΕΥΑΣΟΑ).

Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Α.Μ. 12102